Βαθμολογία

Τότε επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο»

Επιστροφή στη μικρή οθόνη είναι έτοιμος να κάνει ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του με το «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει πρεμιέρα για άλλη μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, θα σατιρίζουν την επικαιρότητα για ακόμα μία σεζόν μέσα από την αγαπημένη πλέον εκπομπή των τηλεθεατών η οποία… ετοιμάζεται για πρεμιέρα.

Η πρεμιέρα της εκπομπής, πάντως, αναμένεται να καθυστερήσει σε σχέση με την έναρξη των υπόλοιπων εκπομπών του καναλιού, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Πέμπτη μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το γεγονός αυτό θα έχει συνέπειες και για άλλα προγράμματα του καναλιού και κυρίως για τον «Εκατομμυριούχο» που φαίνεται πως θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σημειώνεται πως την ίδια εβδομάδα, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα και το αγαπημένο ΒINYΛΙΟ που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα παίζει κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα.

ΠΗΓΗ