Βαθμολογία

Και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου ο Κωστίκας

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Κωστίκα. Ο Βασίλης με πάθος και αυταπάρνηση βοήθησε στα μέγιστα στην περσινή προσπάθεια της ομάδος μας στην επίτευξη των στόχων μας. Ένας σοβαρός τραυματισμός δυστυχώς δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος μας.

Απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου  είναι να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ  καθώς η αναγνώριση της προσφοράς και της ηθικής είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα για την ομάδα που εκπροσωπεί τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Είναι βέβαιο πως θα επανέλθει σύντομα δυνατός και σε πλήρη αποκατάσταση από τον τραυματισμό του. Το τελευταίο διάστημα προπονείται με τους συμπαίκτες του και σύντομα θα λάβει θέση «μάχης» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της SL2. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Πήρε και Αγουάδο

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Άλε Σιλβάνο Αγουάδο.

Ο Αγκουάδο ( Γεν. 27/5/2003)  αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έρχεται στην ομάδα μας για 2 χρόνια με μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια , ομάδα  της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.