Βαθμολογία

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλων Πόντου

Παίκτης του Απόλλωνα Πόντου ο Ιννος Μίλτος. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού μέσου Ίννου Μίλτου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής  (γεννημένος στις 30/04/2003)  ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του Ρετζικίου. Εν συνεχεία, ο Μίλτος Ίννος πήγε στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Ηρακλή(ενδιάμεσα ανήκε για ένα διάστημα στον ΠΑΟΔ) και Άρη. Από το 2020 μετακόμισε στη Μαγνησία και την Κ20 του ΝΠΣ Βόλος με την οποία πραγματοποίησε δύο γεμάτες χρονιές.

Την προηγούμενη  σαιζόν συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Βόλου παίζοντας σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ενώ από τον Ιανουάριο αγωνίζονταν με την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας. Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ανακοίνωσε Σαχόλι

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαχόλι. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 15/8/2001)  αγωνίζεται με επιτυχία στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές  με πολύ καλές εμφανίσεις στον Βύζαντα Μεγάρων. Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απέκτησε και Ράντο

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου Σάββα Ζαπουνίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα  (αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερός όσο και και ως δεξιός μπακ), μετακόμισε από την Κ19 του Λεβαδειακού έχοντας σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια. Προηγουμένως ο 19χρονος (21/8/2004)  αγωνίζονταν στον Πιερικό (Κ19) ενώ ξεκίνησε από γνωστή ακαδημία της Κατερίνης.

Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Ράντου.

Ο 23χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού αγωνίστηκε με την ομάδα της Κατερίνης στην SL2 και είναι γιος του τέως τερματοφύλακα του Απόλλωνα Αλέκου Ράντου. Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.