Βαθμολογία

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βλάχοβιτς η Γιουβέντους

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο «φευγάτος» από τη Γιουβέντους 23χρονος σέντερ φορ φαίνεται ότι τελικά όχι μόνο θα παραμείνει στο Τορίνο, αλλά θα ανανεώσει και το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο. Η αρχική συμφωνία έχει διάρκεια έως και το 2026, με τους «μπιανκονέρι» να προσφέρουν νέα συμφωνία στον Σέρβο, με επέκταση έως και το 2027.

Εκτός αυτού, ο μισθός του αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα, πηγαίνοντας από τα 7 στα 10 εκατομμύρια ετησίως. Την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του μάλιστα οι απολαβές του θα φτάσουν στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ. Λεπτομέρειες όπως αυτή αναμένεται να συζητηθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, κατ’ ιδίαν, ανάμεσα στους ανθρώπους της Γιουβέντους και τους εκπροσώπους του παίκτη.

Ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, όσον αφορά τα συμβόλαια των Ραμπιό και Σέζνι, που αποτελούν προτεραιότητα, μαζί με την ανανέωση του Βλάχοβιτς.

Τη φετινή σεζόν, ο Σέρβος στράικερ έχει ξεκινήσει «καυτός» με 2 γκολ και 1 ασίστ, σε 3 αγώνες. Πέρυσι, σημείωσε 14 γκολ και 4 ασίστ, παίζοντας 42 φορές, συνολικά.

ΠΗΓΗ