Βαθμολογία

Το ΟΡΕΝ στην κορυφή

Το Open κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κάλυψη των φονικών πλημμυρών με 8 απεσταλμένους ρεπόρτερς και 14 τεχνικούς στη μαρτυρική Θεσσαλία.

Την Παρασκευή βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο της ημέρας με 14,2%, μεταδίδοντας συνεχώς από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τις δραματικές εξελίξεις.

Στην πρώτη γραμμή Αδαμαντία Λιόλιου, Γιάννης Ρήγος, Ευλαμπία Ρέβη, Άρης Κουτσιούκης, Αντώνης Τσολναράς, Αναστασία Αργυριάδου, Ελευθερία Σπυράκη, Μαρία Ζαφειρίου, Άγγελος Βόσσος, Βασίλης Βαφείδης, Βίκτωρ Βόικος, Δημήτρης Ζαΐμης, Νίκος Χατζηστυλιανός, Νίκος Μοίρας, Κώστας Παπαδάτος, Μπάμπης Γεωργάτος, Μανώλης Αντώνας, Δ. Μποσινάκης, Κ. Γούλας, Δ. Αλεξάκης, Δ. Τσιόπλος, Μ. Αβραμίδης.

Στο πλατώ του Ανοιχτού Καναλιού από τις 6 το πρωί Δημήτρης Καμπουράκης, Παναγιώτης Στάθης, Λίνα Δρούγκα, Ματίνα Παπαδέα, Νίκος Στραβελάκης, Μίνα Καραμήτρου. Στο κεντρικό δελτίο και στην έκτακτη εκπομπή η Εύα Αντωνοπούλου. Έως τις 8 το βράδυ, οπότε και ολοκληρώθηκε το κεντρικό δελτίο το μέσο ποσοστό του Open ήταν 15,1%. Στα έκτακτα δελτία η Γεωργία Γαραντζιώτη.

Στην πρώτη θέση ανέβηκε και το Σάββατο, με ακόμη υψηλότερο ποσοστό. Στο σύνολο της ημέρας σημείωσε 15,2%. Η ζωντανή κάλυψη διήρκεσε ξανά 16 ώρες. Από τις 6 το πρωί με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, στη συνέχεια με τη Μίνα Καραμήτρου, τη Χρύσα Φώσκολου και τον Νίκο Στραβελάκη από τις 5 το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο και στην έκτακτη ενημέρωση έως τις 9.40 το βράδυ.