Βαθμολογία

Ζημιές στις εγκαταστάσεις του Μαγνησιακού Βόλου

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός δηλώνει τα εξής: Ο Βόλος είναι μια πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, η οποία άφησε πίσω της νεκρούς και τεράστιες ζημιές στις υποδομές του. Το ίδιο δυστυχώς συνέβη στα χωριά του Πηλίου, αλλά και γενικότερα στον θεσσαλικό χώρο.

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός συλλυπείται τις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους όσοι απώλεσαν τις περιουσίες τους.

Όπως ήταν λογικό, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή μας δεν άφησαν άθικτες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μας που πλημύρισαν από την υπερχείλιση του Κραυσίδωνα. Έτσι, όταν καταφέραμε να προσεγγίσουμε την θρυλική μας έδρα, το γνωστό σε όλους «Κιούπι» αντικρίσαμε ένα καταστροφικό σκηνικό.

Τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου που η διοίκηση συντηρούσε με πολύ κόπο, απεριόριστο προσωπικό χρόνο, αλλά και χρήματα του προέδρου και των υπολοίπων μελών της υπέστησαν τεράστια ζημιά.

Στο κυρίως γήπεδο ο φυσικός χλοοτάπητας καλύφθηκε από τη λάσπη και ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον, αλλά και στο γήπεδο με τον πλαστικό τάπητα το πλήγμα δεν είναι μικρότερο, αφού υπάρχουν σημεία όπου το έδαφος έχει υποστεί καθίζηση. Σημαντικές είναι και οι ζημιές στο γήπεδο αντισφαίρισης (τένις) που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας.

Τα ορμητικά νερά του χειμάρρου έριξαν μέρος της εξωτερικής περίφραξης και μπήκαν στα γραφεία του συλλόγου, αλλά και στα αποδυτήρια. Βρήκαμε θαμμένα στη λάσπη αθλητικό υλικό (φόρμες, φανέλες, παπούτσια κ.α.), όπως και έγγραφα, χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μας.

Η θλίψη μας μεγάλη, αλλά το ίδιο μεγάλη είναι και η θέλησή μας να επαναφέρουμε το αθλητικό μας «σπίτι» στην προτέρα κατάστασή του. Ελπίζουμε στη συνδρομή της Πολιτείας και όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν οι ζημιές.

Από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Δηλώνουμε δυνατοί και έτοιμοι να «σηκώσουμε μανίκια» για να ξαναγίνει το «Κιούπι» ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα καλύπτει τις ανάγκες της μεγάλης οικογένειας του Μαγνησιακού, αλλά και γενικότερα της νεολαίας και των πολιτών του Βόλου.