Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σίλβα ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Νικολάς Σίλβα. Αναλυτικά: Άρωμα Λατινικής Αμερικής στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, καθώς ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος, Νικολάς Σίλβα θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο με τα “κυανόλευκα”, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά το ρόλο του “μαέστρου” στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο 26χρονος (1,65 ύψος) γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο και έχει αγωνιστεί σε Ράμπλα, Καφεταλέρος, Γουόντερερς, Τσέρο Λάγκρο και Αγκροπεκουάριο. Στην τελευταία ομάδα εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και μέτρησε τρεις συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, ενώ έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από το Μεξικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη μεταγραφή του 26χρονου (20/02/1997) Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, EDUARDO NICOLAS SILVA DE LEON, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για 1 χρόνο και η παρουσία του θα είναι καταλυτική για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια”.

NICOLAS, η μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια σε καλωσορίζει! Σου ευχόμαστε νίκες κι επιτυχίες!

Οδυσσέας Σπυρίδης

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (17/01/2001) ποδοσφαιριστή, Οδυσσέα Σπυρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα μας”. ΟΔΥΣΣΕΑ, καλωσήρθες! Να έχεις υγεία και δύναμη, η ομάδα χρειάζεται και τη δική σου προσφορά!