Βαθμολογία

Δεν θα διεξαχθεί το φιλικό της ΑΕΛ με τη Λαμία

Ακυρώθηκε ο φιλικός αγώνας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (9/9) στο "AEL FC Arena". Η σφοδρή κακοκαιρία και οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν ολόκληρη τη Θεσσαλία δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες (AEΛ - Λαμία) να συμφωνούν στη ματαίωσή της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Το μέγεθος της πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής καταστροφής που βιώνει η περιφέρεια της Θεσσαλίας και δυστυχώς μεταξύ των άλλων πόλεων και η πόλη της Λάρισας, δεν μας επιτρέπει αυτή τη στιγμή τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αθλητικού ή ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Η σκέψη μας βρίσκεται μόνο μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τις οικογένειες των αγνοουμένων και όλων των απελπισμένων συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε με τη βοήθεια και του Θεού να ομαλοποιηθεί το ταχύτερο η τραγική κατάσταση η οποία δυστυχώς ακόμη εξελίσσεται.

Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας ως κοινωνία με τη μέγιστη κοινωνική αλληλεγγύη, θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας».