Βαθμολογία

Μπλεξίματα δίχως τέλος για τον Άντονι

Δύο ακόμη καταγγελίες για τον Άντονι, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του, πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά που την οδήγησε μέχρι και στην πόρτα του χειρουργείου.

Τον Μάιο 2022 η φοιτήτρια νομικής, Ραΐσα ντε Φρέιτας, χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη μετά την επίθεση που, όπως υποστηρίζει, δέχτηκε από τον διεθνή εξτρέμ και την πρώην σύζυγο του Ντουντού, μέσα στο αμάξι του πρώτου. Οι τρεις τους γυρνούσαν από έξοδο που είχαν σε κλαμπ του Σάο Πάολο.

Η Ίνγκριντ Λάνα,33χρονη τραπεζίτης, κατηγορεί τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άγιαξ για απόπειρα βιασμού: «Προσπάθησε να συνευρεθεί μαζί μου και δεν το ήθελα. Με έσπρωξε στον τοίχο και χτύπησα το κεφάλι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων περιγράφοντας το περιστατικό σε συνέντευξη της στην Record TV.

Για την πρώτη υπόθεση, αυτή της Καβαλίν, έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα σε Σάο Πάολο και Αγγλία, ενώ θέση πήραν και οι κόκκινοι διάβολοι που δήλωσαν πως «αναγνωρίζουν το θέμα και το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη».

0 23χρονος εξτρέμ έχει τεθεί ήδη εκτός ομάδας από την εθνική Βραζιλίας, ενώ αμφίβολη είναι και η θέση του στο πλάνο του Τεν Χαγκ.

ΠΗΓΗ