Βαθμολογία

«Το μυαλό μας είναι με τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται»

Δηλώσεις για την ήττα της Εθνικής από την Ολλανδία, αλλά και για τα όσα συμβαίνουν συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, παραχώρησε ο Παντελής Χατζηδιάκος. O στόπερ της Κάλιαρι ανέφερε πως είναι απογοητευμένο με την εικόνα στο πρώτο μέρος, ενώ πρόσθεσε πως «το μυαλό και η καρδιά μας είναι με τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο, όλα είναι ανοιχτά, τα μεγάλα παιχνίδια τα παίζουμε εντός έδρας, οπότε μπορούμε ακόμη να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.

Πιστεύω οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι από εμάς, το τρίτο γκολ ήταν λίγο τυχερό, πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι να μιλήσουμε όλοι μαζί. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα.

Παίζουμε εντός με το Γιβραλτάρ, μετά έχουμε Ολλανδία και Γαλλία εντός, παίζουμε 11 εναντίον 11 και αν έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει με την δυναμική του να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες, το έχουμε συζητήσει με τους συμπαίκτες μου, το μυαλό και η καρδιά μας είναι με τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται».