Βαθμολογία

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Πιερικού

Η ανακοίνωση αναφέρει

Στην Κατερίνη βρίσκεται απο το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μας Τομ Παπαδόπουλος. Μάλιστα χθές Τρίτη επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και είχε εγκάρδια συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και το προσωπικό, παρουσιάζοντας συνάμα τον νέο Τεχνικό Διευθυντή Ματ Ντράιβερ (Matt Driver).

Στη συνέχεια ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας που σύντομα θα αποτελέσει και επίσημα τον πρόεδρο του ιστορικού μας συλλόγου είχε γεύμα εργασίας με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τους συνεργάτες τους.

Οι δυο άντρες είχαν πολύωρη συζήτηση για τα αγωνιστικά, λειτουργικά και οργανωτικά θέματα της ομάδας μας.

Η ενημέρωση για τον τεχνικό διευθυντή

Ένας απο τους κορυφαίους προπονητές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, αποτελεί πλέον τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας. Προσωπικός φίλος του νέου ιδιοκτήτη μας Τομ Παπαδόπουλου και άνθρωπος που διαθέτει χιλιάδες ώρες προπονητικής εμπειρίας και 15 χρόνια εκπαίδευσης επαγγελματικών ποδοσφαιριστών κάθε ηλικίας.

Ο Matt Driver είναι το νέο μέλος του προπονητικού μας staff. Όλο το υλικό προπονήσεων και αγώνων της ομάδας μας θα καταγράφεται σε βίντεο και θα αποστέλλεται στην Αμερική, εκεί θα αναλύεται απο τον ίδιο και έμπειρους συνεργάτες του.

Ο Matt Driver μεταξύ άλλων είναι συγγραφέας του βιβλίου “Coaching Positively” που έχει κύριο θέμα τα μαθήματα για προπονητές μέσα απο την θτική Ψυχολογία.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας μελανόλευκη οικογένεια και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία που θα φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας!