Βαθμολογία

Διανεμήθηκαν σχολικά είδη σε οικογένειες που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων μοίρασε  σχολικά είδη σε οικογένειες που είναι δικαιούχοι της Δομής ενόψει της  έναρξης  της νέας σχολικής χρονιάς.

Μοιράστηκαν  στους μαθητές σχολικές τσάντες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, γραφική ύλη και σχολικά βοηθήματα ,έτσι ώστε κανένας μαθητής να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη νέα χρονιά.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τα στελέχη της Δομής  παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Ρίτας Απρίλη η οποία ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τόνισε ότι είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Επίσης το παρόν έδωσε και η πρόεδρος της 2ης Κοινότητας  Λάρισας κα Γκουνέλα Σοφία.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα ήθελε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που το στηρίζουν καθώς  και τους απλούς πολίτες για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια αυτή. Σχολικά  είδη θα μοιράζονται καθ’ όλη  τη διάρκεια της  χρονιάς.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή  Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού,  κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).