Βαθμολογία

Ξαφνική αποχώρηση Χατζηβασίλη από τον ΠΟ Ελασσόνας

Ξαφνική αποχώρησή του προέδρου Άλκη Χατζηβασίλη είχαμε στον ΠΟ Ελασσόνας. Με προσωπική του δήλωση, ο διοικητικός ηγέτης, εδώ και πέντε χρόνια στην ιστορική ομάδα της Ελασσόνας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον σύλλογο. Αναλυτικά αναφέρει:

«Συμπληρώνοντας πέντε χρόνια έντονης και διαρκούς ενασχόλησης με τα διοικητικά πράγματα του ιστορικού ΠΟ Ελασσόνας, έλαβα την απόφαση να αποχωρήσω, καθώς έκρινα ότι ο κύκλος μου στην προεδρία του συλλόγου έκλεισε οριστικά.

Κατά την διάρκεια αυτής της πενταετίας, όλοι αναγνωρίζουν ότι νοικοκυρεύτηκε ο σύλλογος και ότι αναβαθμίστηκαν όλες οι εγκαταστάσεις του, ενώ οι αγωνιστικές επιτυχίες ήταν σημαντικές.

Για να συμβούν όλα αυτά, χρειάστηκε να αφιερωθεί πολύς προσωπικός χρόνος αλλά και να δαπανηθούν πολλά χρήματα με σταθερή πίεση προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς σε καμία περίπτωση να επιδιώξω να εξαργυρώσω την προσφορά μου στον ΠΟΕ με οποιοδήποτε αντάλλαγμα.

Θα μείνει ανεξίτηλα, όμως, στην μνήμη όλων των Ελασσονιτών η άνοδος στην Γ' Εθνική και η διατήρηση επί τρία χρόνια σε αυτή, η κατάκτηση του κυπέλλου στον Νομό Λάρισας τρεις φορές όπως και η πολύ καλή πορεία στην πανελλήνια διοργάνωση, ακόμη και με αντιπάλους ανώτερης κατηγορίας.

Στην διαδρομή αυτή είχα κάποιους πραγματικούς συνεργάτες όπως και ποδοσφαιριστές που έπαιζαν για την φανέλα του ΠΟΕ, τους οποίους αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω για την προσφορά τους.

Αυτονόητες είναι και οι ευχαριστίες προς τους φορείς της Ελασσόνας και του Νομού, ενώ το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" ανήκει στους πολυπληθείς αγνούς φιλάθλους της πόλης και της περιοχής που με την παρουσία τους μας έδιναν την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι στην ζωή "ουδείς αναντικατάστατος".

Εύχομαι όσοι αναλάβουν από εδώ και στο εξής τα ηνία του ΠΟΕ να σταθούν αντάξιοι της πλούσιας ιστορίας του και των προσδοκιών των φιλάθλων του».

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88.4