Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει η Ανθούπολη! (PICS)

Ξεκίνησε το Σάββατο (2/9) το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ. Κουκουλίτσιος - Δ. Μουσιάρης» στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρη Κουκουλίτσιου και Δημήτρη Μουσιάρη που έχασαν τη ζωή τους στις 6 Σεπτεμβρίου 1979.

Μετά από δέκα χρόνια αναβιώνει αυτός ο θεσμός και μάλιστα υπήρξε μεγάλη συμμετοχή με δεδομένο ότι είναι μια καλή ευκαιρία να υπάρξουν φιλικά για προετοιμασία των ομάδων. Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος 27 ομάδες και θα έχει διάρκεια έναν μήνα.

Στο γήπεδο της Ανθούπολης, η τοπική ομάδα που θέλει να πετύχει νέα άνοδο, αντιμετώπισε την Χαραυγή. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μία κατηγορία.

Για τον 1ο όμιλο και την 1η αγωνιστική η ομάδα της Ανθούπολης επικράτησε με το ευρύ σκορ 11-1 της Χαραυγής!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν χωράει και μεγάλης κριτικής το ματς, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 5-0 και το τελικό 11-1 να διαμορφώνεται στην επανάληψη.

Στο πρώτο μέρος το 1-0 έκανε μόλις στο 5’ ο Μπλέντι Μούτσα με κεφαλιά. Στο 22’ ο Αναγνώστης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Στο 24’ και 38’ έγινε και το 4-0 με τον Βλαχάκη να σκοράρει δύο φορές. Το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Κωστούλας στο 41’ (5-0).

Στην επανάληψη τα γκολ συνέχιζαν να σημειώνονται με τον ίδιο ρυθμό. Στο 49’ ο Μπλέντι Μούτσα έκανε το 6-0, στο 55’ ο Μπλέντι Σέσι το 7-0 και στο 70’ η Χαραυγή πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Μοχάμεντι (7-1).

Στο 83’ και 85’ ο Σαΐτης πέτυχε δύο γκολ για το 9-1, τρία λεπτά μετά ο Καραλούλης σκόραρε για το 10-1 και το τελικό 11-1 σημείωσε στο 90’ ο Τζαμάλ.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Σέσι, Μούτσα, Παπαδάκος, Μαριγκούδης, Βλαχάκης, Αργύρης, Αναγνώστης, Κωστούλας, Τσάτσος, Λάϊος.

Έπαιξαν και οι: Καραλούλης, Κατσαμπέλας, Σελήνης, Τζαμάλ, Καρατζούκος, Καραμπούζης, Μπιώτης, Καρκατσέλας.

Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ντούτος, Γαλάνης, Στρατίκης, Τσιαμούρας, Χισένι, Σχοινάς, Χασιώτης, Κόρος, Μπούφης, Παπαϊωάννου, Θανασιάς.

Έπαιξαν και οι: Καμαρά, Φιλίππου, Σέκου, Μομάμεντ, Αλιόν, Κουρούμαλος, Σκαφιδάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμέτου, Αλεξίου, Μπαλτζής.