Βαθμολογία

Ο Αντώνης Μακατουνάκης η νέα προσθήκη του Γιούχτα

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Γιούχτα αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα Αντώνη Μακατουνάκη.

Γεννημένος τον Οκτώβρη του 2003, ο 20χρονος goalkeeper προερχόμενος από τα τμήματα υποδομών του Ο.Φ.Η.,  το 2021, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ντάρμσταντ και αγωνίσθηκε στην 2η επαγγελματική κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 επέστρεψε στην ομάδα του ΟΦΗ με την μορφή του δανεισμού από την Γερμανική Ομάδα, αποτελώντας για τους ανθρώπους της Ηρακλειώτικης ομάδας, μια ακόμη επιλογή κάτω από τα δοκάρια τόσο της ΠΑΕ όσο και της Κ19. Φέτος το καλοκαίρι και μετά την λήξη της περιόδου δανεισμού του , επέστρεψε στην Γερμανία και μένοντας ελεύθερος από αυτούς, εντάχθηκε το roster μας.”

“Χαρούμενος για το νέο μου ξεκίνημα”

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Γιούχτα, ο Αντώνης Μακατουνάκης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το νέο μου ξεκίνημα με τον Γιούχτα. Οι άνθρωποι της ομάδας, μου άνοιξαν την αγκαλιά τους, με υποδέχθηκαν και με προσέγγισαν με οικειότητα δείχνοντάς μου ότι αποτελεί κοινή μας στόχευση να δουλέψουμε μαζί.   Όλα αυτά, αποτελούν για μένα ιδιαίτερη τιμή και θα δώσω και εγώ από την πλευρά μου τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου για να ανταποδώσω το πολύ καλό κλίμα που εισέπραξα. Με υγεία πάνω απ’όλα, πάμε δυνατά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!» Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του Γιούχτα  και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!