Βαθμολογία

Επέστρεψε στα «σαλόνια» ο Ιπποκράτης και φιλοδοξεί για το καλύτερο!

Πριν δύο εβδομάδες περίπου ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ιστορικός Ιπποκράτης, με μία ειδοποιό διαφορά σε σχέση με πέρυσι, αφού θα αγωνίζεται στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Ιπποκράτης θέλει και φέτος να παίξει ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία. Όσον αφορά τη διοίκηση, ύστερα από την μακροχρόνια συμβολή των αδερφών Τσουμάνη, πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Άγγελος Θεοδωρόπουλος, που ξαναπέρασε και πάλι από την διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για έναν έγκριτο Δικηγόρο, που έχει ως χόμπι τον ελεύθερο χρόνο του, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Όσον αφορά τον Ιπποκράτη, δέθηκε με την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από αυτήν. Όπως μας είπε γνωρίζει τα δύσκολα που απαιτούνται φέτος, έτσι κρατήθηκε ο βασικός κορμός, έγιναν προσθήκες, που όμως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θέλει όλοι μαζί στον Ιπποκράτη να είναι μία «γροθιά» και πάνω απ’ όλα να χαίρονται κάθε παιχνίδι που παίζουν.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή για την άνοδο, του προπονητή κ. Γιώργου Κοτσιανούλη, καθώς και του συνεργάτη του κ. Θοδωρή Μπαλωτή. Φάνηκε πάλεψαν ψυχή και σώμα στα δύσκολα και τα κατάφεραν και έτσι ανανέωσαν και για τη φετινή χρονιά.

Όμως πάνω απ’ όλους και απ’ όλα, ξεχωρίζει ο κ. Γιάννης Εμμανουήλ που για πάνω από 30 χρόνια είναι ακούραστος εργάτης, με μόνο του μέλημα την αμέριστη αγάπη για την ομάδα του Ιπποκράτη. Είναι μεγάλο το έργο του κ. Εμμανουήλ, σαν κινηματογραφική ταινία που έχει παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον.

Οι δηλώσεις

Άγγελος Θεοδωρόπουλος (Πρόεδρος)

">http://

Γιάννης Εμμανουήλ (Αθλητικός Διευθυντής)

">http://

Γιώργος Κοτσιανούλης (Προπονητής)

">http://

Βαγγέλης Κοτσιανούλης (Τερματοφύλακας)

">http://

Ότι Φραχόλι (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Παπαποστόλου (Ποδοσφαιριστής)

">http://