Βαθμολογία

Happy Day: Πρεμιέρα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Η πιο… Happy πρωινή παρέα επιστρέφει από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για να κάνει τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα και φωτεινά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε εδώ και 10 χρόνια!

Το ραντεβού γνωστό κι αγαπημένο. Στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, συστατικά που συνθέτουν την πιο Happy Day σου! Στο πλευρό της Σταματίνας θα βρίσκεται όπως πάντα η πιο happy παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως. Ο Δήμος Βερύκιος αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood. Η Όλγα Λαφαζάνη συναντά πολυζητημένα πρόσωπα και μέσα από τις συνεντεύξεις της, ρωτά όλα όσα θέλεις να μάθεις. Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 11η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

ΠΗΓΗ