Βαθμολογία

Κόντρα Ιωνικού με τον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Η ανακοίνωση του δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη:

«Επειδή κάποιοι κάνουν πολύ θόρυβο τελευταία για την κατάσταση του γηπέδου της Νεάπολης, επισυνάπτουμε φωτογραφίες για την κατάσταση του χλοοτάπητα η οποία είναι άριστη.

Στις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική λίπανση με λίπασμα ταχείας αποδέσμευσης και το γήπεδο θα παραδοθεί για χρήση δύο μέρες αργότερα δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου.

Προκειμένου ο χλοοτάπητας να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, το συγκεκριμένο γήπεδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προπονητικό κέντρο.

Ο χλοοτάπητας είναι φυτά, στα οποία μετά από κάθε χρήση θα πρέπει να τους δίνεται ο κατάλληλος χρόνος ώστε να ανακάμψουν, εφαρμόζοντας κάθε φορά τις απαιτούμενες καλλιεργητικές φροντίδες.

Η διατήρηση του χλοοτάπητα σε άριστη κατάσταση είναι συνδυασμός αρκετών παραγόντων όπως

    η ορθή χρήση του γηπέδου

    η εφαρμογή των απαραίτητων καλλιεργητικών επεμβάσεων (λίπανση, κούρεμα, άρδευση, φυτοπροστασία κ.λ.π)

    οι εδαφοκλιματικές συνθήκες

Για την επίτευξη του στόχου της διατήρησης του χλοοτάπητα σε άριστη κατάσταση απαιτείται η τήρηση των συμφωνηθέντων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ».

H ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Κύριε Ιωακειμίδη,

Θα σας συμβουλεύαμε όταν βγάζετε ανακοινώσεις με δήθεν στοιχεία και φωτογραφίες, να είστε πιο προσεκτικός και αν μη τι άλλο πιο διαβασμένος.

Το γήπεδο είναι έτοιμο για γκαζόν στην πίσω αυλή κάποιου σπιτιού και όχι για ποδοσφαιρικό αγώνα!

Διευκρινίζουμε ότι στο ΟΑΚΑ ο ανάδοχος ετοίμασε ένα γήπεδο για τον Παναθηναϊκό σε 20 ΗΜΕΡΕΣ για ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Είναι περιττό φαντάζομαι να σας υπενθυμίσουμε ότι έχουμε τελειώσει το πρωτάθλημα από τα μέσα Μαΐου και μιλάμε ότι πλέον μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο. Κάντε μόνος σας την αφαίρεση του χρόνου για να καταλάβετε τι γράφετε και τι λέτε...

Ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε για προπόνηση το γήπεδο παρά μόνο στα ακραία καιρικά φαινόμενα και με υποδήματα αθλητικά χωρίς τάπες για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών.

Οι ευθύνες σας για την συγκεκριμένη εργολαβία είναι μεγάλες.

Αλλά μιας και βγάζετε ανακοινώσεις, πείτε μας επίσημα εάν είναι πληρωμένος ο εργολάβος και αν τηρούν την σύμβαση την οποία έχετε κάνει.

Ή μήπως θέλετε να κοινοποιήσουμε δημόσια τις  εκθέσεις των επαγγελματιών του χώρου σε σχέση με την κατάσταση του χλοοτάπητα;

Ή θέλετε να κοινοποιήσουμε πόσες ώρες πρέπει να χρησιμοποιείται το γήπεδο και αν χρησιμοποιείται;

Πόσους μήνες πληρώνεται ο ανάδοχος και αν συντηρεί το γήπεδο όλους τους μήνες για τους οποίους πληρώνεται κι άλλα πολλά;

Κύριε Ιωακειμίδη δεν κάνουμε εμείς πολύ θόρυβο εσείς δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας και απ'ότι προκύπτει και σήμερα, δεν ενημερώνεστε καν σωστά».