Βαθμολογία

Υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο για τον Διαγόρα

Σημαντική μέρα για τον Διαγόρα, καθώς μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου, Αντώνη Καμπουράκη, παραχωρείται στο σωματείο η έκταση στο Τσαΐρι για την κατασκευή προπονητικού κέντρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των τμημάτων των «κυανέρυθρων». Αναλυτικά:

«Ο αγαπημένος μας σύλλογος ζει ιστορικές στιγμές, τις πιο σημαντικές, ίσως από την ίδρυση του!! Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και του Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, παραχωρείται στον Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑ η έκταση στην περιοχή Τσαΐρι, όπου και θα μπουν τα θεμέλια για την εκτόξευση του συλλόγου, με την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου, μοναδικού για το νησί μας αλλά και της Ελλάδας!

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω για τον Διαγόρα μας που μπαίνει οριστικά και αμετάκλητα στο δρόμο της ευημερίας. Η διοίκηση του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ και της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ οφείλουν ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Δήμαρχο μας. Η ευγνωμοσύνη μας για τον Αντώνη Καμπουράκη θα είναι παντοτινή. Πρώτα μεσολάβησε δυναμικά μαζί με τον αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη για την αλλαγή ιδιοκτησίας, η οποία ισοδυναμούσε με “φιλι ζωης” για τον “Γηραιο”. Εάν δεν υπήρχαν ο κ. Καμπουράκης και ο κ. Καμπούρης να συμβάλουν στην αλλαγή ιδιοκτησίας, ο Διαγόρας θα είχε διαλυθεί. Κι έναν χρόνο μετά, ο Δήμαρχος μας έρχεται να δώσει το σύνθημα για την απογείωση μας, με την παραχώρηση της έκτασης. Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι εκείνος ο Δήμαρχος, μα πάνω απ όλα ο άνθρωπος, που περνάει πλέον στο πάνθεον των μεγάλων μορφών του τόπου μας, αλλά και του συλλόγου μας που θα τον μνημονεύουν γενεές Διαγοριτών και ροδιτών!! Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ο Δήμαρχος που θα φέρει στο νησί μας τον αθλητικό χειμερινό τουρισμό με αυτό το αθλητικό κέντρο του Διαγορα!

Δήμαρχε, ξέρουμε πολύ καλά τις τρικλοποδιές και τα εμπόδια που σου έβαζαν μήνες τώρα και σε κράταγαν στο σκοτάδι, μακριά από ένα τέτοιο έργο και αφού δεν πρόκειται να τα πεις εσύ ποτέ θα τα πούμε εμείς.

Για να μάθουν λοιπόν όλοι οι ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ είχε εξαφανιστεί η αίτηση και ο φάκελος του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ ενώ υπήρχε το πρωτόκολλο. Από την ώρα όμως που ήρθε στην γνώση σου από εμάς το δίκαιο αίτημα μας ξανά, καταθέσαμε την αίτηση παραχώρησης με νέο πρωτόκολλο και σαν επιχειρηματίας, αλλά και σαν ηγέτης αυτού του νησιού, κατάλαβες αμέσως τα οφέλη που θα έχει ο τόπος μας τα παιδιά μας η κοινωνία του νησιού μας από μια τέτοια ιδιωτική επένδυση και προχώρησες άμεσα στην παραχώρηση της έκτασης χωρίς χρονοτριβή και σε χρόνο ρεκόρ, για δημόσιο λειτουργό αυτής της χώρας!!

Όμως για κακή τους τύχη και χωρίς να μας πείτε κουβέντα, γνωρίζουμε όλοι οι Διαγορίτες ποιοι το πολέμησαν και μας πολέμησαν και σου τηλεφωνούσαν καθημερινά σε σένα και στους αντιδημάρχους, να μην το παραχωρήσεις στον ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ, αλλά να το δώσεις σε αυτούς για ίδιον όφελος!!

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, ότι δεν ανασταίνονται οι πεθαμένοι παραγοντικά και νεκροθάφτες του Διαγόρα μας και ότι αυτό το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο δεν παραχωρείται σε εταιρεία συμφερόντων αγνώστων λοιπών στοιχείων (κάτι μας θυμίζει αυτό από τα βρώμικα χρόνια), αλλά στον ερασιτέχνη ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ δηλαδή, για να το εμπεδώσουν όλοι και ειδικά ΚΑΠΟΙΟΙ ότι ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θα κατασκευαστεί για λογαριασμό του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ από την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και τους μετόχους της με ίδια κεφάλαια και θα ανήκει για μια ζωή αποκλειστικά και μόνο στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και θα χρησιμοποιείται από την ΠΑΕ και την ποδοσφαιρική της ομάδα καθώς επίσης και από όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΕΙ ΣΤΙΒΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ!!

Επίσης θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί ομάδες από την ΕΛΛΑΔΑ και το εξωτερικό για την προετοιμασία τους χειμώνα καλοκαίρι!!

Δήμαρχε είναι τέτοια η χαρά μας και η ευγνωμοσύνη μας σε σένα και στο ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, που ας μας συγχωρέσεις την επανάληψη των ευχαριστιών μας προς το πρόσωπο σου που ξέρουμε όλοι στο νησί την μετριοφροσύνη σου, αλλά και την αρετή της ταπεινότητας σου σε τέτοιες μεγάλες αποφάσεις για τον τόπο μας, αλλά μιλάνε και φωνάζουν οι αποφάσεις και τα έργα σου για σένα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Σε λίγες μέρες θα παραχωρήσουμε από κοινού συνέντευξη τύπου ο ΓΣ και η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και θα ενημερώσουμε ολους του Διαγοριτες, αλλά και τους κατοίκους του νησιού μας για το θαύμα που θα κατασκευαστεί εκεί, καθώς επίσης και με ονοματεπώνυμα ποιοι και γιατί πολέμησαν αυτό το έργο!! Για πρώτη φορά στην ιστορία μας είμαστε τόσο ενωμένοι όλοι ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΠΑΛΙΟΙ και ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Τελικά το σύνθημα μας ότι ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ μόνο σλόγκαν δεν ήταν!!».