Βαθμολογία

Ισόπαλο το φιλικό στα Φάρσαλα (PICS)

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Ηρακλή Λάρισας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δυο ομάδων οι οποίες αναμένεται να τεθούν αντίπαλες και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους δίχως όμως να υπάρξει στα πρώτα λεπτά κάποια αξιόλογη τελική ευκαιρία. Στο 30’ ο Ζιώγας βρέθηκε απέναντι στον Γεωργαντζά όμως ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα διάβασε σωστά την φάση και έκοψε την μπάλα.

Στο 40’ ο Αμαρίλντο σούταρε με τον Γεωργαντζά να μπλοκάρει εύκολα. Στο 44' ο Γαργάλας πάτησε περιοχή από τα αριστερά μετά από ωραία ομαδική συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή "έσπασε" στον επερχόμενο Αναγνώστου και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ηρακλής έχασε μια διπλή ευκαιρία όταν αρχικά ο Νταφόπουλος σούταρε ο Γεωργαντζάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ζιώγας έστειλε την μπάλα άουτ.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Αχιλλέα ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν κάποιες καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Γκατζούλη πέρασε λίγο άουτ.

Ενώ στο 60’ ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη προσπάθεια όμως ανακόπηκε λίγο πριν πλασάρει.

Στο 70’ ο Παπακωνσταντίνου εκτέλεσε πανέξυπνα φάουλ από τα δεξιά της περιοχής η μπάλα πήρε τα κατάλληλα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας για το 1 – 1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σταμπουλής τροφοδότησε τον Παπακωνσταντίνου, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως τον ανέκοψε ο αντίπαλος τερματοφύλακας λίγο πριν πλασάρει και έτσι παρέμεινε το 1 – 1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής σεζόν.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μέκρας, Μπρόσκα, Γκατζουλής, Γιαννακός, Σταμπουλής, Παπακωνσταντίνου, Φούσα, Κομισόπουλος. 

Έπαιξαν και οι: Μπασδάνης, Μαργαριτόπουλος, Μάρκου, Ζαμάνης, Τσαπραΐλης Γ.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Αναγνώστου, Κούρτης, Δραγατσίκης, Παπαγεωργίου, Γαργάλας, Νταφόπουλος, Παυλίδης, Ζιώγας, Βέλας, Αμαρίλντο.

Έπαιξαν και οι: Μαξακούλης, Χόνδης, Καμέας, Στεργιούλης Γ., Στεργιούλης Φ., Δρόσος, Πατσιαντζής, Κουφοτήσης, Γκαλαφάγκας Β.