Βαθμολογία

Πήρε Λίταινα η Νίκη Βόλου

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Λίταινα. Ο 27χρονος (21/9/1995) μέσος έχει μεγάλη εμπειρία, μετρώντας ήδη 171 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ στην, έως τώρα, επαγγελματική του διαδρομή.

Πέρυσι πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με τη φανέλα των Απόλλωνα και Ηρακλή Λάρισας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τύρναβο και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Καλλονή, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν η Βέροια. Από εκεί πήγε στον Απόλλωνα Λάρισας, μετά στον Ηρακλή Λάρισας και πλέον αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΝΙΚΗΣ.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: 2 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ

ΚΑΛΛΟΝΗ: 25 ματς

ΒΕΡΟΙΑ: 16 ματς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: 119 ματς, 6 γκολ, 1 ασίστ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: 9 ματς

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Νέα προσθήκη 21χρονος Καμερουνέζος Ζοσέφ Αντουάν Να'α

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζοσέφ Αντουάν Να'α. Ο 21χρονος (17/2/2002) Καμερουνέζος αριστερός μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Coton Sport FC της πατρίδας του και πλέον είναι γνωστός στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πέρυσι είχε σημαντική συμβολή στη χρονιά ανόδου της Κηφισιάς έχοντας 20 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Η KΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: 17 ματς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 9 ματς

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 32 ματς, 1 γκολ, 3 ασίστ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Είμαι χαρούμενος που αποτελέω πλέον μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως είναι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το νέο μου ταξίδι μ' αυτήν την ομάδα. θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και ειδικά τον προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που με έπεισε για το πολύ καλό project που υπάρχει. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".