Βαθμολογία

Αξιόμαχος σε όλες τις γραμμές τη νέα χρονιά ο Μαχητής Τερψιθέας!

Ο Μαχητής Τερψιθέας με όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν, ξεκίνησε εδώ και μία εβδομάδα την προετοιμασία του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα έχει οργανωθεί άψογα τα τελευταία χρόνια, έχοντας στο «τιμόνι» τον πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία και πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γκάγκο, που λειτουργεί με απόλυτη σοβαρότητα στα οργανωτικά θέματα της ομάδας, έτσι ο Μαχητής παρουσιάζει μία πολύ καλή εικόνα.

Το τεχνικό τιμ απαρτίζεται από τον έμπειρο προπονητή κ. Βαγγέλη Μπρισίμη, καθώς και τον αξιόλογο γυμναστή κ. Κωνσταντίνο Λιάπη, όπου και οι δυο έχουν τον πρώτο λόγο για την προετοιμασία τη φετινή χρονιά, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το νέο ξεκίνημα στην ομάδα.

Όλα λειτουργούν «ρολόι» στο σύλλογο, έγιναν σημαντικές μεταγραφές που θα βοηθήσουν χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, παρέμεινε όμως και βασικός κορμός από την περσινή χρονιά. Στόχος της ομάδας είναι να δουλέψει σκληρά, να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και τη φετινή χρονιά να κάνει το βήμα παραπάνω, με το να πανηγυρίσει την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Πέντε μεταγραφές που ανακοίνωσε ο Μαχητής, αφορούν τους: Λευτέρη Μίχο, Χρήστο Γκώνα, Βασίλη Μάρκου, Γιάννη Δάσσιο και Κώστα Ντόντο.

Οι δηλώσεις

Θάνος Αναστασίου (Γενικός Γραμματέας)

">http://

Βαγγέλης Μπρισίμης (Προπονητής)

">http://

Βασίλης Μάρκου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βάϊος Ριζούλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://