Βαθμολογία

Η Αστραπή Ν.Π. έβαλε πλώρη για τη μεγάλη τοπική κατηγορία!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ όπου θα μετέχει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Αστραπή εκτός από την αντρική ομάδα, διαθέτει μία μεγάλη ακαδημία που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και προωθεί τα παιδιά που έχουν ταλέντο σε μεγάλες ομάδες της πόλης αλλά και εκτός νομού.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Η ομάδα έχει έδρα στον ιστό της πόλης, κάτι που βοηθάει τους νεαρούς παίκτες που έχουν τα μαθήματά τους για να έρχονται πιο εύκολα στο γήπεδο.

Πρόεδρος για 5η συνεχή χρονιά παραμένει ο πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράγοντας κ. Χρήστος Καραμούτης, την διοίκηση πλαισιώνουν άτομα που έχουν πολύ μεράκι και αγάπη για τον σύλλογο. Μεγάλο ρόλο στο έργο που γίνεται στην Αστραπή, έχει ο έμπειρος και ταλαντούχος προπονητής κ. Γιώργος Καφφές που δουλεύει τουλάχιστον 12 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα της Αστραπής. Δίπλα του όμως ήρθε από την περσινή χρονιά και «κόλλησε γάντι» ο αξιαγάπητος προπονητής κ. Θανάσης Τσουμάνης. Όσον αφορά το ρόστερ τη φετινή χρονιά, εκτός από κάποιους έμπειρους παίκτες που παρέμειναν, 9 παιδιά ανέβηκαν από την Κ16 στην πρώτη ομάδα και έπεται συνέχεια όσον αφορά τις μεταγραφές.

Στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική, να παίξει καλό ποδόσφαιρο, στο τέλος θα κάνει «ταμείο», όμως κλείνει σοβαρά το «μάτι» στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

*Την Τετάρτη (23/8) τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας με αφορμή τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τον αγιασμό ετέλεσε ο πατέρας Ιωάννης που ευχήθηκε τα καλύτερα στα παιδιά της ομάδας, τους είπε να έχουν ομόνοια και αγάπη. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, έτσι λοιπόν ο ένας θα πρέπει να δουλεύει για όλους και όλοι για τον έναν.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Καραμούτης (Πρόεδρος)

">http://

Γιώργος Καφφές (Προπονητής)

">http://

Θανάσης Τσουμάνης (Προπονητής)

">http://

Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης (Τερματοφύλακας)

">http://

Βαγγέλης Καραμάνης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Φωτογραφίες από τον σημερινό αγιασμό και την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση της Αστραπής Ν.Π.

">http://