Βαθμολογία

Να βάλει τη δική του «σφραγίδα» θέλει ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στην μεγάλη τοπική κατηγορία αφού η τελευταία χρονιά που αγωνιζόταν εκεί ήταν το 2015.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την περσινή χρονιά διοίκηση, προπονητής και παίκτες τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να κάνουν μία ονειρεμένη χρονιά, να ξεφύγουν στην βαθμολογία και να κόψουν το νήμα με σχετική ευκολία για την παραπάνω κατηγορία.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Στο ίδιο μήκος κύματος θέλουν να παίξει η ομάδα και φέτος, για να μπορέσει να σταθεί άνετα στην κατηγορία και σε δεύτερο χρόνο να εδραιωθεί.

Η διοίκηση στέκεται δίπλα ψυχή και σώμα, πρόεδρος παραμένει για 3η χρονιά ο ιδιαίτερα αγαπητός κ. Γιώργος Μπαζάνας, με αξιόλογους ανθρώπους στη διοίκηση, που δίνουν τα πάντα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Μεγάλη πνοή στους Αγίους Αναργύρους δίνει η παρουσία της κ. Ρένας Μπακαρτζή (ταμίας) αφού για πάρα πολλά χρόνια βοηθάει τα μέγιστα στην ομάδα.

Τεχνικός παραμένει για 2η χρονιά ο αξιόλογος κόουτς κ. Δημήτρης Μητσής και φυσικά επιτυχημένη συνταγή είναι ο βασικός κορμός που ουσιαστικά θα είναι και ο βασικός μοχλός για την εκκίνηση.

">http://

Με αισιοδοξία θα πορευτεί ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και τη φετινή χρονιά και θα παλέψει για ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα.  

Οι δηλώσεις

Γιώργος Μπαζάνας (Πρόεδρος)

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του νομού, υγεία, χωρίς τραυματισμούς και στην δική μας ομάδα τους Αγίους Αναργύρους, να μπορέσουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε η ομάδα να παραμείνει στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια την περσινή χρονιά και αυτό θέλουμε να διατηρηθεί και φέτος, έτσι ώστε η ομάδα να έχει και ένα καλύτερο αύριο. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό που ήταν και το σημαντικότερο και κάναμε και κάποιες μικρές προσθήκες, έχουμε την τιμή να έχουμε και πάλι για προπονητή τον κ. Μητσή και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε, να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο και να βάλουμε την σφραγίδα μας στην μεγάλη τοπική κατηγορία».

Δημήτρης Μητσής (Προπονητής)

">http://

Γιάννης Μαστρογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κώστας Κατσογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://