Βαθμολογία

«Τέλος η κοροϊδία, το γήπεδο πρέπει και θα είναι τέλειο»

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ιωνικός για το γήπεδο της Νεάπολης. Αναλυτικά όσα αναφέρει: Για ακόμη μια φορά αναγκαζόμαστε να πούμε τα ίδια, διότι φαίνεται πως μάλλον όσα είπαμε δεν έγιναν αντιληπτά.

Το γήπεδο κιτρινισμένο, με λακκούβες και πολλά άλλα προβλήματα. Ο ανάδοχος εργολάβος (κύριος Καρνομουράκης) διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να έχει προσωπικό για να το συντηρήσει γιατί είναι απλήρωτος από το Δήμο.

Ο Δήμος μας ενημερώνει μέσω της κυρίας Καπίρη, αλλά και του κυρίου Αντωνάκου και του κυρίου Μπακατσέλου ότι ο εργολάβος είναι πληρωμένος.

Και στη μέση από αυτό το πινγκ πονγκ ανευθυνότητας και υποκρισίας ο Ιωνικός που αν σήμερα έπρεπε να παίζουμε στην Super League 1, θα έψαχνε να βρει έδρα. Το ότι υποβιβαστήκαμε κατηγορία δηλαδή σημαίνει πως δεν πρέπει το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για την ομάδα μας;

Κύριοι τα μεγάλα λόγια τέλος! Δεν μπορείτε να παίζετε με την ομάδα για τα μικροσυμφέροντά σας, δεν μπορεί ο Δήμος να γίνεται έρμαιο του αναδόχου και φυσικά δεν μπορεί ο ανάδοχος με σκοπό το υπερκέρδος να κοροϊδεύει τον Δήμο και πάνω από όλα την ομάδα μας.

Καλές οι ανακοινώσεις, καλές οι μελέτες και οι αναλύσεις των γεωπόνων, αλλά πάνω απ’ όλα υπάρχει η εικόνα του γηπέδου της Νεάπολης και αυτή είναι απογοητευτική για τα δικά μας στάνταρ. Όπως και για τα στάνταρ κάθε κανονικής, επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Ιωνικό και τον κόσμο του. Ήμασταν εδώ πριν από εσάς και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά από εσάς.

Η κοροϊδία και από τις δύο πλευρές τέλος…

Το γήπεδο πρέπει να είναι τέλειο και θα είναι τέλειο!