Βαθμολογία

Ρίχτηκαν στη δουλειά με το «καλημέρα» στο Καρπενήσι

Δίχως προβλήματα κατέφθασε η αποστολή της ΑΕΛ το μεσημέρι της Δευτέρας (21/08) στο Καρπενήσι για την πραγματοποίηση του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι καλύτερες σε σχέση με την ζέστη στην πόλη της Λάρισας, με την ομάδα να ξεκουράζεται από το ταξίδι μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο “Lecadin” όπου και θα διαμένει. Στην συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, η οποία περιείχε και στοιχεία τακτικής ενόψει του αυριανού φιλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Ο κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Νίκου Βλιώρα, ο οποίος έμεινε στην Λάρισα και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάσταση λόγω μιας μυϊκής διάτασης η οποία τον ταλαιπωρεί. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι στην θέση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται από σήμερα και οι Αργεντινοί Αντράντα, Πεντρόσο και Σάρατε καθώς και οι τρεις ενσωματώθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της σημερινής πρώτης προπόνησης περιλάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις με την μπάλα, παιχνίδι διατήρησης κατοχής της μπάλας 10 εναντίον 10 με 4 στηρίγματα, με το πρόγραμμα να κλείνει με οικογενειακό δίτερμα.

Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΛ είναι άριστο. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι άπαντες έχουν καλή διάθεση και είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στα όσα ζητάει το τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της αύριο σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Τέλος υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το FORMedia TV, FORMedia Radio 99,8 και σε Live Streaming από το ForMedia.gr.

ΠΗΓΗ