Βαθμολογία

Mε στόχο να κρατήσουν ψηλά την ιστορία του Ηρακλή Λάρισας

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της A’ ΕΠΣ Λάρισας. Είναι βέβαιο πως ο Ηρακλής με τον πρόεδρό του κ. Λάμπρο Ιωακείμ κατάφερε να κάνει πολλούς αγωνιστικούς - ποδοσφαιρικούς άθλους όλα αυτά τα χρόνια, όντας μια ομάδα η οποία ξεκίνησε από την Β' Τοπική Κατηγορία και έφτασε να αγωνίζεται μέχρι την superleague 2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αποτελεί τον άνθρωπο ο οποίος οραματίστηκε την "μεγάλη ιδέα΄ του Ηρακλή, αγαπώντας τον Ηρακλή κάτι το οποίο ήταν η συνταγή της επιτυχίας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Το τεχνικό τιμ

Φτάνοντας στο σήμερα, προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, που επί σειρά ετών αποτέλεσε τον προπονητή των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή. Γυμναστής θα είναι ο επίσης έμπειρος κ. Βασίλης Δοδοντσάκης. Στο πλάι της ομάδας θα βρίσκεται και ο περσινός τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ο σύλλογος πραγματοποιεί τις προπονήσεις του στο γήπεδο της Κοιλάδας, το οποίο είχε και πέρυσι ως προπονητικό γήπεδο. Αναφορικά με το ρόστερ θα κατακλύζεται φέτος από νέα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, παιδιά τα οποία ήρθαν από την Κ19 τoυ Ηρακλή Λάρισας για να πάρουν μια ευκαιρία.

Κλείνοντας, στόχος την φετινή χρονιά είναι με σκληρή δουλειά και καθημερινή επίπονη προπόνηση, κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλος με τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια, ο Ηρακλής Λάρισας σύμφωνα με τα λεγόμενα των νεαρών ποδοσφαιριστών του θα συνεχίσει να κρατάει ψηλά την σημαία του συλλόγου.

Οι δηλώσεις

Θάνος Τριανταφυλλόπουλος (Προπονητής)

">http://

Πολύκαρπος Δραγατσίκης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Κούρτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Άγγελος Βέλλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αναστάσης Δρόσος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Πλάνα και εικόνες από την προπόνηση

">http://