Βαθμολογία

Ανανεώσεις στην Κοζάνη

«Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Κανούλα, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ' Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Σάκη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΝΟΥΛΑ!».

«Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τερματοφύλακα Τάσο Καραγκιόζη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Τάσο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!».

«Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ξενοφών Πάνο, πρώτο παίκτης της ομάδας μας σε ασιστ και ένας εκ των αρχηγών την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ' Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Ξενοφών, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΞΕΝΟΦΩΝ ΠΑΝΟ!».