Βαθμολογία

Πολύ καλή εμφάνιση για την Ανθούπολη και νίκη κόντρα στα Τρίκαλα!

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (19/8) η ομάδα της Ανθούπολης που μέτρησε τις δυνάμεις της απέναντι στα Τρίκαλα, ομάδα Γ’ Εθνικής.

Το φιλικό τεστ διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται και το συγκρότημα της Λάρισας να παίρνει τη φιλική νίκη με σκορ 2-4.

Η Ανθούπολη και ο πρόεδρός της κ. Χρήστος Πρίφτης βάλανε ψηλά τον πήχη και τη φετινή χρονιά και σίγουρα η σημερινή εμφάνιση άφησε υποσχέσεις, πόσο μάλιστα όταν ήρθε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη νέα Γ’ Εθνική.

Ο τεχνικός της Ανθούπολης κ. Μιχάλης Ζιώγας, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Κώστας Μαντζιώκας είχαν σημαντικές απουσίες (Σέσι, Αργύρης, Πρίφτης, Σκάκος), παρόλα αυτά η εμφάνιση και στα δύο ημίχρονα ήταν πολύ καλή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο πρώτο 20λεπτο. Στο 10΄ο Νίκος Σκόνδρας βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 18΄ το 2-0 για τον ΑΟΤ που έβγαλε συνεργασία με τον Μπουκουβάλα από δεξιά ο οποίος σέντραρε παράλληλα και ο επερχόμενος Σαμαντάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25’ η Ανθούπολη μείωσε με τον Βλαχάκη, όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου (2-1). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Καραγιάννης έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2.

Πέντε λεπτά αργότερα η Ανθούπολη έκανε την ολική ανατροπή με τον Βλαχάκη μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟΤ (2-3). Και το τελικό 2-4 σημείωσε ο Πατρώνης με αυτογκόλ (2-4) στο 72’.

Για τους νικητές ευκαιρίες έχασαν οι Μπιώτης, Βλαχάκης και Κωστούλας.

ΑΟΤ (Α’ ΜΕΡΟΣ): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάτος, Γκοβίνας, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος, Ζαίμι, Αλεξίου, Σκόνδρας Ν., Μαρούδας, Σαμαντάς.

ΑΟΤ (Β’ ΜΕΡΟΣ): Αναγνώστου (Ευθυμίου-Μπαρούτας), Μπραντίτσας, Παπαδογεώργος, Πατρώνης, Τζιώρας, Κοντογεώργος, Βασιλείου, Γκοτζάι, Μάγγος, Μαγκούτης, Μπέκας. Έπαιξαν και οι Μαλακασιώτης, Στρίβας, Ψύρρας, Νταμπώσης.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Α’ ΜΕΡΟΣ): Ντιντής, Καραμπούζης, Καραγιάννης, Κουτσαμπέλας, Λάϊος, Παπαδάκος, Αντωνόπουλος, Βλαχάκης, Αναγνώστης, Μούτσα, Μπιώτης.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β’ ΜΕΡΟΣ): Κωστούλας, Καραλούλης, Καραμπούζης, Νικολακούλης, Σελήνης, Καρατζούκος, Τζαμάλ, Κρικώνης.

*Eυχαριστούμε το goal-trikala.gr για το φωτογραφικό υλικό.