Βαθμολογία

Δήμητρα Γιάννουλης: Επανεκκίνηση σε γερές βάσεις και μονόδρομος η άνοδος!

Η Δήμητρα Γιάννουλης ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (2023 – 24’) όπου θα μετέχει τη νέα χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Κοβούσογλου, όπου διανύει τον 8ο χρόνο στο τιμόνι της Γιάννουλης.

Νέος προπονητής ανέλαβε ο έμπειρος κ. Μάκης Αλεξούδης με άμεσο συνεργάτη του τον κ. Χρήστο Τασιούλη. Η ομάδα έχει αφήσει την περσινή χρονιά στο παρελθόν, αφού αν και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια, δεν κατάφερε στο τέλος να μείνει στην Α’ τοπική κατηγορία.

Όσον αφορά το ρόστερ, παρέμεινε στο μεγαλύτερο μέρος του ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς, όμως προστέθηκαν πολλά νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας.

Η φιλοσοφία της Δήμητρας Γιάννουλης όπως και ήταν όλα τα χρόνια, είναι αρχικά να παίζουν τα δικά της παιδιά από τα σπλάχνα του σωματείου και μέσα από τη δουλειά που γίνεται να προωθούνται ποδοσφαιριστές και σε υψηλοτέρα στρώματα.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο όλος ο σχεδιασμός που έχει γίνει για φέτος, έχει ως απώτερο σκοπό, την επάνοδο της Δήμητρας Γιάννουλης στην Α’ τοπική κατηγορία, αφού όλα αυτά τα χρόνια παραμένει παραδοσιακά εκείνη η ομάδα που παίζει και καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές αναμένονται τουλάχιστον 3-4 ακόμη και οπωσδήποτε ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι άριστες και παρέχονται τα πάντα στους ποδοσφαιριστές και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για όσους συνεργάζονται με την Δήμητρα.

Η διοίκηση

Το τεχνικό επιτελείο

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Οι δηλώσεις

Γιάννης Κοβούσογλου (Πρόεδρος)

">http://

Μάκης Αλεξούξης (Προπονητής)

">http://

Γιάννης Μπαμπάλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γρηγόρης Κουρούτσαλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Τάσος Χατζηγρηγορίου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Μάριος Καρέλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση της Δήμητρας Γιάννουλης

Πλάνα από την προπόνηση της Δήμητρας Γιάννουλης

">http://

">http://