Βαθμολογία

Παρελθόν ο Κοτταρίδης

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Κοτταρίδη.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στους «πράσινους» το περυσινό καλοκαίρι από την ΑΕΠ Κοζάνης και πραγματοποίησε 12 συμμετοχές (5 ως βασικός) σε συνολικά 537 λεπτά, βοηθώντας σε δύο περιπτώσεις να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία του Μακεδονικού (το στατιστικό αναφέρεται σε αγώνες όπου η συμμετοχή του παίκτη ξεπέρασε τα 60′).

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Σάββα για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Ανανέωση συνεργασίας με τον recordman Κωστή Παναγιωτούδη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωστή Παναγιωτούδη! Ο 28χρονος κεντρικός μέσος υπέγραψε στους «πράσινους» το καλοκαίρι της περασμένης σεζόν, προερχόμενος από μια τριετία στα Χανιά. Η σημασία της απόκτησης του μπορεί να εξηγηθεί και μόνο από τους αριθμούς: ο μέσος από τα Λαγυνά αγωνίστηκε βασικός και στους 28 αγώνες του Μακεδονικού (27 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), αθροίζοντας συνολικά 2.538 λεπτά συμμετοχής (!), επίδοση τόσο σπουδαία που μόνον ο αρχηγός Στέλιος Τσουκάνης κατάφερε να υπερκεράσει, για μόλις 1 λεπτό συμμετοχής! Μάλιστα, ο Παναγιωτούδης ολοκλήρωσε την σεζόν και με 2 ασίστ, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή των «πρασίνων» με παρτενέρ τον Νάσο Λεωνιδόπουλο. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Κωστή υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με τα πράσινα!