Βαθμολογία

Αρχίζει την προετοιμασία του ο Μαχητής Τερψιθέας

Με ανακοίνωσή του ο Μαχητής Τερψιθέας ενημερώνει πως την προσεχή Δευτέρα (21/8) αρχίζει την προετοιμασία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της φετινής προετοιμασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21.8 στο γήπεδο της Τερψιθέας.

Το δυναμικό του Μαχητή επιστρέφει δριμύτερο και ξεκούραστο με τις νέες αποκτήσεις να έχουν πάρει ήδη το ρόλο τους στην ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη.

Η φετινή χρονιά αναμένεται να μας χαρίσει νέες εμπειρίες και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές. Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης και των αθλητών του Μαχητή παραμένει η διεξαγωγή αγώνων χωρίς τραυματισμούς, με σεβασμό και αγάπη για το ποδόσφαιρο, τους αντιπάλους και τους φιλάθλους.

Σας περιμένουμε μαζί μας και αυτή τη χρονιά!».