Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Νέα αφετηρία με όνομα βαρύ σαν ιστορία (PICS+VIDEOS)

Την Πέμπτη (17/8) ξεκίνησε την προετοιμασία της, η ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, τις προηγούμενες ημέρες ο σύλλογος ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Τερζούδη, μερίμνησε τα μέγιστα, για τη νέα χρονιά στο νέο ξεκίνημα, που κάνει η ομάδα της Φιλιππούπολης από την μεγάλη τοπική κατηγορία.

Όλα χτίστηκαν σε επαγγελματικά επίπεδα και η ομάδα θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο, που το προσέχουν οι άνθρωποι του σωματείου, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Για το χόρτο υπεύθυνος είναι ο κ. Παναγιώτης Δοξόπουλος που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην ομάδα του Απόλλωνα που τόσο αγαπάει.

Το τεχνικό επιτελείο απαρτίζεται από δύο προπονητές τον κ. Τάσο Βενένη που έχει βοηθό του τον κ. Γιάννη Μπαρλαγιάννη που εδώ και χρόνια είναι στην ακαδημία της ομάδας. Επίσης δύο γυμναστές συμπληρώνουν το τιμ, ο λόγος για τον κ. Κώστα Λιάπη, καθώς και τον έτερο κ. Κώστα Δούϊκα. Τη λίστα συμπληρώνει ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλης Φαρμάκας.

Όσον αφορά το ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας, απαρτίζεται από άκρως νέα παιδιά, που πολλά προέρχονται από την περσινή Κ19 και την Ακαδημία, αλλά και έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν τη φετινή χρονιά. Όπως μας είπε και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τερζούδης, η ομάδα θέλουν να αναγεννηθεί, να βρει τα πατήματά της, πάνω απ’ όλα να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο που θα παίξει να είναι αντάξιο της ιστορίας του Απόλλωνα.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ με φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις.

Η διοίκηση

Το τεχνικό τιμ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Οι δηλώσεις

Χρήστος Τερζούδης (Πρόεδρος)

">http://

Βαγγέλης Δοξόπουλος (Γενικός Αρχηγός)

">http://

Γιάννης Μπαρλαγιάννης (Βοηθός Προπονητή)

">http://

Θάνος Νικολακούλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αποστόλης Τσαπατόρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αλέξανδρος Τσιούτσιας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Τερζούδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση

">http://

">http://