Βαθμολογία

Ο Γιώργος Τυριακίδης ανέλαβε την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Τυριακίδη.

Ο coach γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1965 και το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας το έχει περάσει στον Αλμωπό Αριδαίας. Στην ομάδα της Πέλλας βρισκόταν από τη σεζόν 2014-15 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι, επιδεικνύοντας σπουδαίο έργο. Από την 1η Ερασιτεχνική κατηγορία οδήγησε τον Αλμωπό στη Super League 2, όπου πραγματοποίησε δύο αξιοπρόσεκτες πορείες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Coach καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!

Ο Ντίσιος στο πλευρό του Τυριακίδη

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Ευάγγελο Ντίτσιο, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Τυριακίδη.

Ο coach γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1972. Έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, για να ακολουθήσουν οι Αλμωπός Αριδαίας, Λευκάδια, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εδεσσαϊκός, Νάουσα, Αστέρα Τρίπολης, Δόξα Δράμας, Βέροια, Παναρκαδικός, Τριγλία, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Coach καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!