Βαθμολογία

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ενίσχυση. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Περικλής Γεωργαντζάς

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Περικλή Γεωργαντζά.

Ο Γεωργαντζάς είναι 28 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Καρδίτσας η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α' ΕΠΣ Καρδίτσας και αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Καρδίτσας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Συλλόγου όπου και αναδείχθηκε δευτεραθλητής Football League την σεζόν 2013-2014.

Ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας και στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην Γ' Εθνική κατηγορία ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αστέρα Καρδίτσας από όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα μας.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Περικλή στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Γεώργιος Γιαννακός

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αμυντικό μέσο Γεώργιο Γιαννακό.

Ο Γιαννακός είναι 20 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα του Δωτιεά Αγίας στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις Ελπίδες Αγίων Αναργύρων στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Αθηνών και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Αθηνών.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Γεώργιο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Κώστας Καρβούνης

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Κώστα Καρβούνη.

Ο Καρβούνης είναι 27 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον ΑΟ Χανίων στην Β' Εθνική κατηγορία, στον Παναργειακό στην Γ' Εθνική κατηγορία, στον Απόλλων Μακρυχωρίου στην Γ' Εθνική κατηγορία, στον Ατρόμητο Παλαμά στην Γ' Εθνική κατηγορία, στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην Γ' Εθνική κατηγορία, στον Δωτιέα Αγίας στην Γ' Εθνική κατηγορία, στον Ολυμπιακό Βόλου στην Γ' Εθνική κατηγορία, στον Απόλλων Λάρισας στην Δ' Εθνική κατηγορία και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην Α' ΕΠΣ Λάρισας.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».