Βαθμολογία

Ψάχνει τα «μπαμ» με Κωστανάσιο και Λυμπεράκη!

Σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Γιούχτας στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Γιούχτα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Κωστανάσιο, ο οποίος έχει ξανά περάσει από την Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, πραγματοποιώντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις μέχρι την «πρώτη» της ομάδας.

Ο 24χρονος εξτρέμ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στην συνέχεια ήρθε στην Κρήτη για τον Εργοτέλη, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Μετά αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και μετέπειτα στο Αιγάλω για να μεταβεί μετά στην Καλλιθέα, όπου και έμεινε ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες. Αναμφίβολα η προσθήκη του στα «πράσινα» προσφέρει ποιότητα και λύσεις στον Νίκο Σουργιά.

Στον Γιούχτα φυσικά δεν δουλεύουν μόνο μια περίπτωση, αφού εκτός από τον Κωστανάσιο, οι «πράσινοι» προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση, αφού έχουν καταθέσει πρόταση στον Οδυσσέα Λυμπεράκη.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ που έχει φορέσει τη φανέλα της Καβάλας, του Πανιωνίου, του ΟΦΗ, του Βόλου και του Πανσεραϊκού, όπου πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την μεγάλη κατηγορία, όμως έλυσε πριν μερικές ημέρες την συνεργασία του. Σίγουρα η περίπτωση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όμως στον Γιούχτα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη και να δώσουν ποιότητα και εμπειρία στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος η ομάδα των Αρχανών φαίνεται να έχει συμφωνήσει με νεαρό τερματοφύλακα που δεν αγωνιζόταν στην Ελλάδα, όμως έχουν γνώση για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή...

ΠΗΓΗ