Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης: Παλεύει για τον Τέκι

Μια κίνηση από το... πάνω ράφι προσπαθεί να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης με σκοπό να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr οι Αρκάδες παλεύουν για τη δύσκολη περίπτωση του Τέσφαλντετ Τέκι της Χάμαρμπι.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα και χαρακτηριστικά που έψαχναν οι άνθρωποι του Αστέρα και τα βρήκαν στο πρόσωπο του 26χρονου χαφ, ο οποίος είναι μια φορά διεθνής με την εθνική Σουηδίας (και αρκετές με τα μικρότερα τμήματα) και μετράει πάνω από 150 συμμετοχές συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και της Ολλανδίας.

Μάλιστα, ο Τέκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τόσο στο “6” όσο και στο “8”, κάτι που ήθελαν στους Αρκάδες, ενώ έχει ρυθμό από το πρωτάθλημα της Σουηδίας που είναι σε εξέλιξη και εφόσον έρθει στην Τρίπολη άμεσα, αναμένεται να μπει ακόμα και κατευθείαν στα... βαθιά. Διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση και την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια, όντας ένας ποδοσφαιριστής με μπόλικα τρεξίματα και καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο, βοηθώντας σημαντικά και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΠΗΓΗ