Βαθμολογία

«Δίκαιη η πρόκριση, μεγαλώσαμε ως ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός πήρε σούπερ πρόκριση επί της Μαρσέιγ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι οι «πράσινοι» μεγάλωσαν ως ομάδα με αυτήν την επιτυχία. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για την πρόκριση: «Ξέραμε πως παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μπροστά στο κοινό της. Υποφέραμε, ήταν μέρος του παιχνιδιού κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, μείναμε όρθιοι διεκδικήσαμε τις πιθανότητες μας και πήραμε την πρόκριση που ήταν ο στόχος μας».

Για τα δύο γκολ και την αντίδραση: «Σίγουρα το πρώτο μέρος και ο τρόπος που έπαιζε η Μαρσέιγ δε μας άφησε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και στο χώρο που θέλαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή που μας έβαλε πίεση, ένα στο τέλος και ξέραμε πως έπρεπε να διορθώσουμε πράγματα να βάλουμε γκολ, για να έχουμε περιθώριο πρόκρισης».

Για την παράταση και τα πέναλτι: «Ήταν δύσκολο για εμάς στην παράταση, ήταν κουρασμένοι όλοι, είχαμε κάρτες, μέσα όμως σε αυτή τη διαδικασία βελτιωνόμαστε και πιστεύουμε στην ομάδα, είχαμε πίστη πως θα το κάνουμε, μεγαλώσαμε ως ομάδα. Τα πέναλτι δεν έχουν φαβορί, ήταν ψύχραιμα τα παιδιά τα καταφέραμε, ήταν δίκαιο και με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι».

ΠΗΓΗ