Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Μακεδονικό...

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Γαρύφαλλο και Μιχάλη Ζαννάκη και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Εκ των αρχηγών και ηγετών της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια, ο Γαρύφαλλος ενσωματώθηκε στους «πράσινους» σε ηλικία 18 ετών, ως φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας. Στην πορεία των ετών, ο «Γάρυ» αγωνίστηκε στον Μακεδονικό σε δύο θητείες συνολικής διάρκειας οκτώ ετών, πετυχαίνοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 (δύο φορές) και του Κυπέλλου ΕΠΣΜ, της ανόδου στην Γ Εθνική και της ανόδου – διά της κατάκτησης του πρωταθλήματος – στην Super League 2, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Με τους «πράσινους» στην δεύτερη κατηγορία κατέγραψε 26 συμμετοχές (25 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, 17 ως βασικός) και συνολικά 1540 λεπτά συμμετοχής. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ο σύλλογος αποχαιρετεί μια σημαντική φιγούρα της σύγχρονης ιστορίας του.

Ο Μιχάλης Ζαννάκης αποχωρεί μετά από μια τριετία στα πράσινα. Υπέγραψε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020, διένυσε δυο σεζόν με σημαντική παρουσία στην Γ Εθνική και έγινε ξανά επαγγελματίας μέσω της ανόδου στην Super League 2, παίζοντας σε 15 αναμετρήσεις (14 στο Πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο, 5 ως βασικός) για συνολικά 588 λεπτά.

Τέλος, ο Δημήτρης Γρηγοριάδης επέστρεψε στον Μακεδονικό κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν, προκειμένου να καλύψει το κενό της απουσίας του Γιάννη Ιωαννίδη λόγω τραυματισμού. Δεν χρησιμοποιήθηκε σε επίσημη αναμέτρηση, διανύοντας το δεύτερο μισό της σεζόν δουλεύοντας σκληρά και υποστηρικτικά προς τους συναδέλφους ομοθεσίτες του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ευχαριστεί θερμά και τους τρεις ποδοσφαιριστές για την πολύτιμη προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την σεζόν 2023/24 την 21η Αυγούστου, με προπόνηση στις 19:00 στο στάδιο του συλλόγου.

Η 21η Αυγούστου «κυκλώνεται», έτσι, στο καλεντάρι ως η πρώτη ημέρα αγωνιστικής δράσης, σε μια σεζόν που ξεκινά με την διατήρηση του ίδιου μαχητικού και φιλόδοξου πνεύματος στις τάξεις των «πρασίνων».