Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις, αρχίζει η προετοιμασία!

Μετά το πέρας των απαραίτητων ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα και οι προπονήσεις στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα φιλικά προετοιμασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Ο Απόλλων Λάρισας πιστεύοντας ότι αυτή η χρονιά θα είναι χρονιά ορόσημο για τον ιστορικό μας σύλλογο, κάνει μια  σοβαρή προσπάθεια να δημιουργήσει μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα με υψηλούς στόχους πάντα με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του Απόλλωνα.

 Ολοκληρώνοντας η ομάδα μας με απόλυτη επιτυχία όλα τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, ξεκινάει επίσημα την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο την Πέμπτη 17/08/2023 στις 18.30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Στήριγμα μας λοιπόν οι φίλαθλοι της ομάδας μας που καλούνται να παρευρεθούν στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας για να στηρίξουν και να  ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές μας όπως επίσης να  γνωρίσουν από κοντά το τεχνικό επιτελείο.

Έχοντας στο πλευρό μας τους φίλους της ομάδας  μας, που αποτελούν  τον 12ο παίχτη ,και προσδοκώντας στην αμέριστη συμπαράσταση τους ο Απόλλων Λάρισας ξεκινάει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο τα οποία θα διατίθενται στο γήπεδο Φιλιππούπολης και από τα μέλη της Διοίκησης  καθημερινά και ισχύουν για όλους τους επίσημους αγώνες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Επίσης το Τεχνικό επιτελείο εχει ετοιμάσει μια σειρά αγώνων προετοιμασίας, το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας έχει ως εξής:

  • 19/8 Φιλικό με Α.Ο Μαυροβουνίου
  • 26/8 Φιλικό με Ανθούπολη
  • 31/8 Φιλικό με Δωτιέα Αγιάς
  • 3/9 Φιλικό με Αχιλλέα Φαρσάλων
  • 9/9 Φιλικό με Πελασγιώτιδα».