Βαθμολογία

Με το βλέμμα στραμμένο και στις ομάδες Νέων! (PICS)

Μία ευχάριστη επίσκεψη είχαν το απόγευμα της Παρασκευής (11/8) οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κ17 – Κ19), στο προπονητήριο της ομάδας στα Δένδρα, από τον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, καθώς και τον α’ Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Νταβέλη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, έδειξε από την περασμένη χρονιά όταν και ανέλαβε την ομάδα της ΑΕΛ, πως όση βαρύτητα έδωσε στην πρώτη ομάδα, ακριβώς την ίδια έδωσε και για τις ομάδες Νέων, εκεί όπου το παρελθόν, μας δίδαξε πως υπάρχουν σπουδαία ταλέντα στο Θεσσαλικό κάμπο και ιδιαίτερα στη Λάρισα και έτσι μεγαλούργησε η μεγάλη ΑΕΛ.

Με «οδηγό» την περασμένη χρονιά και με φιλοδοξίες γι’ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, οι αδελφοί Νταβέλη επισκέφτηκαν τους νέους ποδοσφαιριστές και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν γι’ αρκετή ώρα μαζί τους.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης έδειξε την αγάπη του στα νέα παιδιά, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στις σχολικές τους υποχρεώσεις, ενώ όσον αφορά το ποδόσφαιρο τόνισε πως θα είναι στο πλευρό τους και τους παρότρυνε να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Μάλιστα οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να προπονούνται σε ένα από τα πλέον αρτιότερα αθλητικά κέντρα της χώρας μας και τους παρέχονται όλα εκείνα που χρειάζονται στην καθημερινότητά τους.

Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, αλλά και δύσκολο, αφού θα μπούνε οι βάσεις για την άκρως απαιτητική χρονιά που θα ακολουθήσει.