Βαθμολογία

Φαλανιακός: Με νέα παιδιά αλλά και μεγάλο πάθος για νέες διακρίσεις! (PICS+VIDEOS)

Ο Φαλανιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023 – 24, ύστερα από την επιτυχημένη περασμένη χρονιά, όπου βρέθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αλλαγή σκυτάλης έγινε όσον αφορά την προεδρία, αφού ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Σάκης Μπζιώτας, ένας άνθρωπος που διετέλεσε και πριν από χρόνια και πάλι πρόεδρος. Όμως για τουλάχιστον 15 συναπτά έτη, βρισκόταν στην διοίκηση και βοηθούσε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε.

Την προηγούμενη χρονιά ήταν αντιπρόεδρος στην ομάδα του Φαλανιακού. Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που έχει για τον σύλλογο και όπως μας είπε και φέτος θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσει σε ότι χρειαστεί.

Πολύ σημαντικό «γρανάζι» στον Φαλανιακό, είναι ο προπονητής κ. Τάκης Παραφέστας όπου δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης, αφού το όνομά του γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της ΑΕΛ.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, κρατήθηκε κατά κύριο λόγο ο βασικός κορμός, που είναι κυρίως παιδιά από το χωριό, έγιναν όμως και προσθήκες σε σημαντικές θέσεις και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Στόχος της ομάδας είναι όπως και όλα τα χρόνια ο Φαλανιακός να αποτελέσει, μία παραδοσιακά άκρως ανταγωνιστική ομάδα που πάντοτε θα προσβλέπει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ακούραστος προπονητής κ. Τάκης Παραφέστας, δουλεύει από τους μικρούς της Ακαδημίας, μέχρι τους μεγαλύτερους και ευελπιστεί πως σε βάθος χρόνου θα καταφέρει να παρατάξει την ομάδα που ονειρεύεται.

Οι δηλώσεις

Σάκης Μπζιώτας (Πρόεδρος)

">http://

Τάκης Παραφέστας (Προπονητής)

">http://

Σπύρος Ιωαννίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βαγγέλης Καρακίτσιος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιάννης Ντανίκας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση του Φαλανιακού