Βαθμολογία

Σμόλικας: Ξεκίνησε με αισιοδοξία για ανάλογες επιτυχίες! (PICS+VIDEOS)

Με μεγάλη αισιοδοξία, ξεκίνησε η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης την προετοιμασία της, κρατώντας κατά κύριο λόγο τον περσινό κορμό και κάνοντας τις προσθήκες πραγματικά εκεί που χρειαζόταν για να συμπληρωθούν τα όποια κενά, χωρίς ακόμη να έχουν ολοκληρωθεί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα κράτησε τον έμπειρο τεχνικό κ. Νίκο Χρόνη που έχει γίνει «ένα» με τους παίκτες, βοηθάει και προσφέρει πλούσιο το έργο του στο σύλλογο.

Οι έμπειροι παίκτες που αγωνίζονται στο Σμόλικα και είναι αρκετοί, θα βοηθήσουν με τη σειρά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι με θετικό πρόσημο για τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση έχει και πάλι στο θώκο της πρόεδρο τον κ. Χρήστο Ντριγκόγια, που πλαισιώνεται από ικανότατους συνεργάτες και όλοι μαζί βοηθούν για το κοινό καλό.

Στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά, είναι να παίξει ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια και να καταφέρει στο τέλος να χαμογελάσει πλατιά.

Επέστρεψε στην ομάδα ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα που αγωνίστηκε για χρόνια στον Σμόλικα κατά το παρελθόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Κακαβίτση που μετά από μία μεγάλη διαδρομή και πολλά γκολ, έφτασε η ώρα της επιστροφής του στην ομάδα με τα πράσινα. Στοχεύει φυσικά σε πολλά γκολ και να ωθήσει το σωματείο σε μεγάλες νίκες.

Ο Σμόλικας και φέτος θα προσπαθήσει με αθόρυβη δουλειά να αφήσει το δικό του στίγμα και να πετύχει σπουδαίες νίκες. Εξάλλου το έχει αποδείξει αυτό στο παρελθόν, ότι και θέλει και μπορεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας του νομού μας.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Ντριγκόγιας (Πρόεδρος)

">http://

Νίκος Χρόνης (Προπονητής)

">http://

Μιχάλης Παπαγιάννης (Τερματοφύλακας)

">http://

Γιάννης Χαρισούλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Χριστακέας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση του Σμόλικα