Βαθμολογία

Ο Τζόνι ντε Ολιβέιρα η νέα προσθήκη της Παναχαϊκής

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Joni de Oliveira! Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Ελβετικής Etoile Courage FC ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ομάδες Νέων και άλλων ομάδων της ίδιας χώρας μεταξύ των οποίων οι Sion, Servette και Nyonnais.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ανήκε στο δυναμικό της Ισπανικής Lleida Esportiu. Joni, καλώς όρισες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Απέκτησε και Μπράιν Γκανσιέρ

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Brian Ganchier! Ο 24χρονος Αργεντίνος (γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1999), αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στο παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα της Rosario Central στην πατρίδα του, ενώ στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Χανίων και του Θεσπρωτού (34 συμμετοχές σε Super League 2 και Κυπελλο Ελλάδας).

Την προηγούμενη χρονιά, ανήκε στο δυναμικό του Αιολικού πρωταγωνιστώντας στην άνοδο της ομάδας της Μυτιλήνης στη Super League 2! Brian, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!".

Επιστροφή Βελλή στην Παναχαϊκή

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Αιμίλιο Βελλή (Γυμναστής) και Φίλιππο Ανδρεόπουλο (Υπεύθυνος Επικοινωνίας). Παράλληλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Κόμπλα (Προπονητής Τερματοφυλάκων – Αναλυτής) και Απόστολο Βεντουρή (Ειδικός Συνεργάτης)».