Βαθμολογία

Στην Κηφισιά ο Ματέους Μπαρμπόσα Σάντος Κρισιούμα

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ματέους Μπαρμπόσα Σάντος Κρισιούμα, με τη μορφή δανεισμού από την Φαρούλ Κονστάντα της Ρουμανίας.

Ο Ματέους Μπαρμπόσα Σάντος Κρισιούμα, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1999 στη Βραζιλία και ξεκίνησε την καριέρα του από την Παουλίστα.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Πορτογαλία, αγωνιζόμενος στην Κ19 της Εστορίλ και την Κ19 της Πόρτο. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Βραζιλία, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στην Κ20 της Γκρέμιο και την Κ20 της Ατλέτικο Μινέιρο. Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στη Βίλα Νόβα, ενώ ακολούθησαν η Ιτουάνο και η Σάο Μπέντο.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας αποτέλεσαν το διαβατήριό του για το ταξίδι στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Μποτοσάνι της Ρουμανίας. Εκεί έμεινε για ενάμιση χρόνο, καταγράφοντας 40 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στη διάρκεια της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Φαρούλ Κονστάντα τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή. Με τον σύλλογο της Ρουμανίας αγωνίστηκε 16 φορές, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.