Βαθμολογία

Θέλει να «ξυπνήσουν» οι Δόξες του παρελθόντος! (PICS+VIDEO)

Η Δόξα Αργυροπουλίου είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο του νομού μας, ξεκίνησε την προετοιμασία της εδώ και λίγες ημέρες στην επιστροφή της στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (10/8) και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Η διοίκηση είναι εκείνη που στέκεται αρωγός, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, καθώς αποτελείται από ανθρώπους που πέρασαν είτε σαν παίκτες, είτε από οποιοδήποτε άλλο πόστο, με κοινό γνώμονα όμως την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα.

Το τεχνικό τιμ

Σημαντικό γεγονός είναι πως ανανέωσε ο πολύ έμπειρος τεχνικός κ. Φεραίος Γιαννακός, έχοντας στο πλευρό του, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Γιώργο Χατζή.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, κρατήθηκε ο βασικός κορμός και φυσικά έγιναν μεταγραφές εκεί που χρειαζόταν.

Όπως μας είπε και ο τεχνικός στις δηλώσεις του, μέσα από σοβαρή και σκληρή δουλειά, θα καταφέρει πραγματικά η ομάδα να μην κινδυνεύσει, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να μπορέσει να πετύχει το στόχο της.

Όλοι τους ευελπιστούν στην Δόξα να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν από πέρυσι, να έχουν δίπλα τους τον κόσμο και να μπορέσουν να εδραιώσουν την θέση τους στην Α’ τοπική κατηγορία, όπου και ανήκει η ομάδα. 

Οι δηλώσεις

Νίκος Κερκένης (Ταμίας)

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του νομού, χωρίς τραυματισμούς, όσον αφορά την δική μας ομάδα την Δόξα Αργυροπουλίου, που φέτος θα μετέχει στην μεγάλη τοπική κατηγορία, κρατήθηκε ο βασικός κορμός και έγιναν προσθήκες μέχρι στιγμής εκεί που χρειαζόταν. Αναμένονται τουλάχιστον ακόμη 3-4 μεταγραφές, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε και φέτος τον έμπειρο προπονητή κ. Φεραίο Γιαννακό, με βοηθό του τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας τον κ. Γιώργο Χατζή που είναι και Γενικός Αρχηγός. Οι στόχοι είναι να έχουμε μία άνετη παραμονή και να παίξουμε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε πως η Δόξα Αργυροπουλίου θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και θα καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει».

Φεραίος Γιαννακός (Προπονητής)

">http://

Γιώργος Χατζής (Βοηθός Προπονητή)

">http://

Ανδρέας Βογιατζής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βαλάντης Σακοράφας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Μάκης Γεωργούλας (Τερματοφύλακας)

">http://

Αποστόλης Τσιάγκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση

">http://