Βαθμολογία

Εργομετρικά τεστ στον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Η Διοίκηση του Α.Ο Απόλλων Λάρισας έχοντας ως γνώμονα την βέλτιστη απόδοση των παικτών, σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα, συνεχίζει να δίνει βαρύτητα τόσο στην τεχνική κατάρτιση όσο και στην φυσική κατάσταση τους με κύριο σκοπό την δημιουργία μιας αθλητικής και άκρως ανταγωνιστικής ομάδος.

Για τον λόγο αυτό οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη 9/8 και την Πέμπτη 10/8 πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις τους. Η εργομέτρηση πραγματοποιήθηκε από την ALTERLIFE και τα τεστ έλαβαν χώρα στο γήπεδο Φιλιππούπολης και στο γυμναστήριο Alterlife Φιλιππούπολης. Οι εξετάσεις, τις οποίες επέβλεπαν οι γυμναστές του Απόλλωνα κ.κ Κώστας Λιάπης και Κώστας Δούϊκας  περιελάμβαναν λιπομετρήσεις, σωματομετρήσεις, τεστ ταχύτητας, τεστ αλλαγής κατεύθυνσης, τεστ δύναμης, ευλυγισίας και τεστ μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου. Όλα τα δεδομένα είναι πλέον στα χέρια του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να συνεχίσουν στοχευμένα οι προπονήσεις των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τα τεστ πραγματοποιήθηκαν καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις υπό την ευθύνη το καρδιολόγου της ομάδας μας κ. Χρήστου Τερζούδη.