Βαθμολογία

Στο ΝΟΛ ο Γρηγόρης Μαντάς

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γρηγόρη Μαντά, καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση, ως επικεφαλής προπονητή στο τμήμα κολύμβησης και υπεύθυνο στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τον Ν.Ο. Χαλκίδας, τον ΟΕΑΝΑΒ και τον ΝΟΒΑ, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα υπήρξε προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης και τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου.
Έχουν αναδειχθεί και διακριθεί μαζί του κολυμβητές/ήτριες με πανελλήνιες νίκες σε όλες τις κατηγορίες, πραγματοποιώντας πανελλήνια ρεκόρ. Πολλοί αθλητές του έχουν συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες και σε τελικούς Πανευρωπαϊκών / Παγκοσμίων πρωταθλημάτων νέων - νεανίδων, όπως και σε Μεσογειακούς αγώνες και Ολυμπιακές μέρες.
Ο κύριος Μαντάς είναι εδώ και τρία χρόνια ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης στην ΚΟΕ και υπεύθυνος προπονητής της περιφέρειας Θεσσαλίας.
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας τον καλωσορίζει στη μεγάλη κολυμβητική οικογένεια του συλλόγου μας και του εύχεται καλή αρχή και καλή επιτυχία!