Βαθμολογία

Στα κιτρινόμαυρα του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Ηλίας Σταμπουλής

Την απόκτηση ενός νεαρού ταλαντούχου αλλά ταυτόχρονα με παραστάσεις και εμπειρίες ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Ηλία Σταμπουλή ο οποίος είναι 18 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου μετρώντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.: Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό μεσοεπιθετικό Ηλία Σταμπουλή.

Ο Σταμπουλής είναι 18 ετών και αγωνίζεται στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες καθώς την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο και κατέγραψε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής Βόλου ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Ηλία στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!