Βαθμολογία

Έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε ο Τοξότης Λάρισας

Τα πρώτα του έξι μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε ο Τοξότης Λάρισας, η διοίκηση του οποίου καταβάλλει προσπάθειες ώστε η ομάδα να εμφανιστεί εξόχως ανταγωνιστική στο επικείμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λάρισας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λευτέρης Τσουμάνης: Είναι 25 ετών, αμυντικός - μέσος, αγωνίστηκε στην Κ20 της ΑΕΛ, στην Ακαδημία Βουτυρίτσα και στον Ιπποκράτη.

Ηλίας Μπρούσας: Είναι 31 ετών, τερματοφύλακας, ξεκίνησε από τις αναπτυξιακές ομάδες του ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Τοξότη, Λαρισαϊκό, Μακρυχώρι, Λάρισα 2012, Μαρμαρίνη και Μελισσοχώρι.

Αιμίλιος Μπράτσιας: Είναι 21 ετών, μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Τοξότη, ενώ αγωνίστηκε στο Καλοχώρι και στη Χάλκη.

Γαβριέλος Χαζιζάι: Είναι 21 ετών, μεσοεπιθετικός, προέρχεται από τους νέους της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ομόνοια και Ακαδημία Πλίτση.

Οδυσσέας Παπαδημητρίου: Είναι 30 ετών, αμυντικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ αγωνίστηκε σε Πελασγιώτιδα, Όλυμπο Λάρισας, ΠΑΟ Καλαμακίου, Ιπποκράτη και Δόξα Αμυγδαλής.

Σπύρος Παπαϊωάννου: Είναι 39 ετών, αμυντικός – μέσος, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βουκεφάλα και Μελισσοχώρι.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν στην ομάδα ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κοσμίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Νάτσιος και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Απόστολος Ράιδος. Το παρών έδωσε και ο προπονητής κ. Φίλιππος Θεοχαρίδης.

«Τους καλωσορίζω εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του ιστορικού Τοξότη και τους εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία» σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Κοσμίδης. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και μερικές ακόμη στοχευμένες κινήσεις των «κόκκινων» στο μεταγραφικό παζάρι.